In opdracht

Zin: producties

Voor Zin schrijf ik producties over onderwerpen die ertoe doen, zoals wat ik leerde van mijn moeder, waarom iedereen kan zingen of het gesprek van je leven.

Joop: opiniestukken

Mijn columns over dementie verschijnen ook op Joop.nl als opiniestukken voor een breder publiek, met ruimte voor voor reactie en discussie.

Alzheimer Nederland: reeks columns

Voor Alzheimer Nederland mag ik elke maand een column schrijven rond het thema dementie. Over herinneringen, waardigheid, onderzoek en muzikale ontmoetingen.

Psychologie Magazine: serie blogs

Voor Psychologie Magazine schreef ik een serie blogs over het alzheimer-gen. Wat houdt dat eigenlijk in? Wil je het weten of je het draagt? Hoe ga je daarmee om?

YouBeDo: recensies van boeken

Als pionier van YouBeDo mag ik recensies schrijven over de boeken die ik lees. Voor elk exemplaar dat jij koopt, gaat een donatie naar het goede doel!

5d Toegankelijk Theater: vertaling

Op verzoek van Wij Zijn 5D maakte ik een Engelse vertaling van een presentatie plus flyer over toegankelijk van theater en festivals voor mensen met een handicap.

MG Energy Systems: website

Voor MG Energy Systems schreef, ontwierp en implementeerde ik een Engelstalige corporate website over hoogwaardige accusystemen van groene energie.

Kennisnet: workshop computational thinking

In opdracht van Flooow / Kennisnet ontwikkelde ik de online workshop Computational Thinking over programmeren in de klas voor leraren in het basisonderwijs.

Mezzo: online informatiemodule keukentafelgesprek

In opdracht van Flooow / Mezzo ontwikkelde ik een online informatiemodule over het keukentafelgesprek met de gemeente ter ondersteuning van mantelzorgers.
Toon Meer